Vandaag besteld In Belgie en Nederland volgende dag afgeleverd!
Volgende dag in huis vracht auto


Over Ons

Of u nu op zoek bent naar één pallet of duizenden pallets, hetzijdoorzoek ons pallet assortiment en koop uw pallets hier (for less than 150), of bel ons op +32 (0) 478 52 57 98 voor een offerte zonder enige druk.

Weet u zeker dat de beste prijs krijgt voor uw pallets? Zie onzePallet Ophaal Service.

Niet zeker of uw pallets iets waard zijn? Geef ons een seintje en wij zullen u graag adviseren – +32 (0) 478 52 57 98.

Wij verkopen ook nieuwe houten en kunststof pallets. Daarnaast kunnen we elke maat pallet die u wilt bestellen voor u maken, neem gewoon contact met ons op +32 (0) 478 52 57 98 om uw wensen te bespreken of voor een offerte zonder druk of haast om te beslissen.

Dit zijn gloednieuwe extreem lichtgewicht pallets voornamelijk ontworpen voor luchtvracht, waar gewicht telt. Bel ons dan op +32 (0) 478 52 57 98 om uw wensen te bespreken, of mail ons info@palletsbe.be.

Vergeet wat je weet over kartonnen pallets. Deze gloednieuwe pallets zijn zeer sterk, waterdicht en extreem lichtgewicht. Ze komen in alle gebruikelijke standaard maten en kunnen we een op maat gemaakte service te bieden. Dit zijn een zeer goed alternatief, vooral wanneer u ahankelijk bent van het gewicht.

Dit is een punt waar Eco-Pack pallets zeer sterk in is en ook is in gespecialiseerd. Eco-Pack pallets is lid van de EPAL-organisatie. Deze organisatie staat verantwoordelijk voor de controle op EPAL paletten. Minstens één maal per maand komt de EPAL-controle naar onze site om de paletten te controleren. De werknemers maken deze palet weer conform met de richtlijnen van de EPAL organistatie. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit koopt bij Eco-Pack pallets. Kwaliteit en flexibel werken zijn dan ook onze prioriteiten. Zie ook EPAL-certificaat. Hieronder overlopen we even de procedure die de palet ondergaat wanneer ze kapot binnenkomt.

  • De paletten komen kapot binnen.
  • De heftruckchauffeur zet deze paletten op een transportband.
  • Via een kantelaar worden de stapels paletten platgelegd.
  • Eenmaal de stapels op gelijke hoogte van de werkbanken zijn, nemen de werklieden de paletten op hun herstelbank.
  • Ze kijken de paletten na en herstellen deze eventueel wanneer ze niet EPAL-conform zijn.

De herstelde paletten worden op een volgende transportband gelegd. Deze transportband komt op zijn weg een stapelaar tegen die de pallets automatisch stapelt. De hoogte van de stapels is naar wens van de klant. Dan worden de paletten door de heftruckchauffeur weggenomen en rechtstreeks op de vrachtwagen geplaatst. Of deze worden op voorraad gezet.

Door onze heel uitgebreide paletmachine kunnen we vrijwel alle paletten machinaal maken. Deze afmetingen kunnen tot 13 meter lang gaan. Elke klant kan bij ons dus terecht voor zijn nieuwe paletten.

Maar ook paletten uit recuperatie materiaal kunnen we op maat maken, hier zitten we met beperkingen. Als u hiervoor interesse heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bel ons +32 (0) 478 52 57 98 om uw wensen te bespreken, of email ons info@palletsbe.be

Vraag Het Ons Gerust

Als u graag contact wenst om uw wensen te bespreken met ons, gebruik dan de onderstaande contactgegevens.

M: +32 (0) 478 52 57 98
T: +32 (0) 89 56 45 32
E: info@palletsbe.be

PalletLink RHA