Wij bieden volgende dag bezorgt of opgehaald!
Volgende dag in huis vracht auto


Bezorgen zal gewoonlijk binnen 1-5 werkdagen kunnen plaatsvinden. Pallets zijn grote voorwerpen en daarom moeten we ze per vracht te sturen. Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen aan de hand van het aantal palletplaatsen opgenomen op het voertuig (HGV goederenvervoer) en de levering postcode.

Als uw bestelling is geplaatst voor 12:00 dan kunnen we meestal leveren volgende dag en / of pre-10:00 zolang je de juiste aanvullende upgrades kiezen bij het afrekenen. Houd er rekening mee levering is maandag - Alleen op vrijdag. Als u de volgende dag vóór 12:00 bestelt vrijdag, wordt uw bestelling afgeleverd maandag de volgende week.

We kunnen niet garanderen dat de pallets droog zallen aankomen, omdat ze vaak buiten hier worden opgeslagen en in depot van onze vervoerder - als dit problematisch is bel ons dan op + 32 (0) 478 52 57 98 om te bespreken - we zullen altijd proberen een oplossing te vinden

Pallets zijn een omvangrijke en hebben meestal een gewicht tussen 15-22 kg per stuk. U moet ervoor dat men ze veilig kan lossen. Dit kan manueel hanteren inhouden. Onze Vervoerder is niet in staat zijn om te helpen bij het lossen en u moet een plan te maken van tevoren, als het gaat om ze te lossen. Misschien wilt u een veilig gebied toe wijzen en beschikbaar stellen voor een heftruck of andere geschikte hefinrichting.

Hout is een natuurlijk product en als de pallets kunnen niet job-specifiek beladen of getest worden en kan men geen absolute garantie geven over het draagvermogen van elk individueel pallet. Hoewel de verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat u de juiste pallet ontvangt staan wij klaar om u te adviseren over de meest geschikte pallet voor uw behoeften. Draagvermogen is altijd variabel omdat het niet alleen afhangt van het pallet, maar ook het gewicht & stabiliteit van de lading en de juiste opslag, behandeling en laad technieken.

Als u twijfelt kunt u ons bellen op +32 (0) 478 52 57 98 om uw wensen te bespreken, of e-mail naar

Ons assortiment bestaat uit gerenoveerde pallets of geheel nieuwe. Als zodanig kan het zijn dat de pallets geleverd niet exact hetzelfde uitzien als de pallets afgebeeld. Ze zullen altijd dezelfde afmetingen hebben en zo dicht mogelijk bij de afgebeelde producten komen. Als u een zeer specifieke behoefte heeft voor een pallet kunt u voorafgaand aan de levering contact met ons opnemen.

Vanwege de omvangrijke aard van het product kunnen we alleen retouren accepteren als de klant dit regelt en betaalt voor het vervoer, en de pallets worden geretourneerd in ongebruikte, in goede staat binnen 3 werkdagen na ontvangst. Dit geldt niet indien het product defect is ten gevolgen van verzending of het verkeerde product is verzonden door Ecopack Pallets in dat geval neem dan contact met ons op .

Bent u bezig met het maken van meubels uit pallets / borden / opzetranden?

Veel mensen maken meubels uit de pallets en zijn zeer succesvol maar wij wijzen altijd klanten er op dat pallets etc een industrieel product zijn en niet in de eerste plaats bedoeld om meubels van te maken als zodanig pallet hout (zelfs gloednieuwe pallets) is ruw en zal moeten worden voorbereid door u voor het gebruik bijv zal wassen en schuren als een absoluut minimum.

U zult moeten beslissen of de pallets hittebehandeling nodig hebben - zie opmerkingen hieronder over warmtebehandeling. Sommige mensen vinden het niet erg dat de pallets niet op warmte zijn behandeld, met name voor tuinmeubilair. We zullen deze optie niet aanbevelen, vooral voor binnen meubels.

Houd er rekening mee dat de pallets etc soms buiten worden opgeslagen en / of vervoerd op de open top voertuigen en als het kan erg regenachtig zijn in Europa. Dus kunnen wij niet garanderen dat uw pallets droog overkomen.

Warmte behandeling houdt in dat het product aan een temperatuur onderworpen wordt voor een minimale periode voor het doden van houtborende parasieten. U moet Hitte Behandelde pallets hebben als u exporteert naar buiten de EU (of, op dit moment, naar Portugal bel voor info +32 (0) 478 52 57 98 als u advies nodig hebt, de regels zijn altijd onder voorbehoud).

De pallets worden gestempeld met een stempel ISPM15 en technisch moet men ook een certificaat nodig hebben - maar let op. Veel landen zullen nog steeds aandringen op een certificaat en wij adviseren u dan ook contact op te nemen met uw eindgebruiker of dit het geval is
U hebt de volgende opties:

  • Ofwel zijn de pallets opnieuw behandeld speciaal voor u in dat geval neem dan contact met ons op om een offerte te verkrijgen
  • Of ons verzoeken om pallets te voorzien van een bestaande HT stempel op - meestal een FOC service. Dit betekent dat ze op een gegeven moment hitte behandeld zijn geweest, maar we kunnen niet garanderen dat sommige onderdelen, bijvoorbeeld planken die zijn vervangen met niet-behandelde planken. We kunnen deze niet certificeren ivm de warmtebehandeling. Wij adviseren contact met ons op te nemen over voorraadniveaus..

Ecopack Pallets is en blijft eigenaar van de goederen tot niet-omkeerbare betaling volledig is ontvangen. Als om welke reden betaling wordt geweigerd of anderszins niet moeten de goederen (in goede ongebruikte staat) worden teruggestuurd naar Ecopack Pallets onmiddellijk na kennisgeving, ten koste van de klant.

Vraag Het Ons Gerust

Als u graag contact wenst om uw wensen te bespreken met ons, gebruik dan de onderstaande contactgegevens.

M: +32 (0) 478 52 57 98
T: +32 (0) 89 56 45 32
E: info@palletsbe.be

Adres:

Zuidbroek 1,
3600 , GENK

PalletLink RHA